Thuis

MSAC CO.,LTD Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

MSAC-Co., Ltd, in Foshan-stad wordt gevestigd, is een belangrijke fabrikant die zich in het ontwerp specialiseren en de vervaardiging van vele types en de stijlen van aluminiumgevallen zoals hulpmiddelgevallen, kosmetische gevallen, schoonheidsgevallen, professionele samenstellingsgevallen, dragen gevallen, attache gevallen, aktentassen, opslaggevallen, CD/DVD-gevallen, barbecuegevallen, kanongevallen, horlogekasten, muzikale instrumentengevallen, vluchtgevallen, robotachtige materiaalgevallen, commerciële en industriële manifestatiegevallen, de gevallen van de pookspaander, medische apparatuurgevallen en originele stijlen van klant vereiste ontwerpergevallen dat. Als het met aluminium wordt gemaakt en het een geval is, kunnen wij het ontwerpen en vervaardigen, wat de vraag vereist.


Onze producten hebben een uitstekende reputatie die wij hard hebben gewerkt om onder onze Noordamerikaanse, Europese, Japanse en Zuidoostaziatische cliënten te verdienen. Geleid door een manager met decennia van ontwerpervaring die, is ons R&D-team enthousiast en om kwalificeert om uw OEM orden van het aluminiumgeval te behandelen. De tijd van het steekproefkeerpunt is slechts drie dagen! Met een productievermogen van 3.000 eenheden per dag, zullen uw orden snel en met hoogste kwaliteitsprofessionalisme worden gedaan.

Wij heten u in MSAC-Co., Ltd welkom, waar de uitstekende kwaliteit en één tot één mededeling u van een win-win ervaring verzekeren!

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

MSAC-Co., Ltd-bedrijf was op 2008.

 

Wij beginnen om onze producten naar globaal uit te voeren. „De beste leverancier van de wereld“ zijn werd voorgesteld onder dat situtation. Tijdens jaar 2011, bereik van het de uitvoervolume van MSAC het totale aan 3 miljoen USD, Hoogste kwaliteit, Snelle levering, was de concurrerende prijs goedkeurt door onze klanten. More and more orden, beter en betere diensten. Bij hetzelfde jaar 2011, stellen wij bijna 80 arbeiders, 5 ontwerpers tewerk. MSAC won goede reputatie van klant.

 

 

In Mei, 2013, werd het bureau van MSAC Guangzhou gevonden, treedt Mej. Monica in MSAC toe bij 2013.

 

Voor 2016, hebben wij beweging van fabriek aan Industriële Liansha, Danzao die een grotere het werkruimte. Bij zelfde jaar, verkrijgen wij ROHS-rapport voor onze reeks van aluminiumgevallen.

 

Nu, zijn wij geworden meer groter bedrijf ......

MSAC CO.,LTD MSAC CO.,LTD MSAC CO.,LTD MSAC CO.,LTD MSAC CO.,LTD MSAC CO.,LTD
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : MSAC

Aantal werknemers : 300~500

Jaarlijkse omzet : 1,000,000-2,000,000

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China MSAC CO.,LTD Certificaten China MSAC CO.,LTD Certificaten