Om de beste leverancier van de wereld te zijn.

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

MSAC CO.,LTD Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit het geval van het aluminiumhulpmiddel voor verkoop
Van goede kwaliteit het geval van het aluminiumhulpmiddel voor verkoop
Dank u Jason, bent u een genoegen om te werken met.

—— Hersenen

Beste Jason, bent u het beste. Reeds liefde het om bsiness met u te doen.

—— Kevin Altendorf

Na 17 jaar de nachtmerrie productie en het invoeren gevallen van China, waren Jason en zijn bedrijf het antwoord aan gebed. Hoogste kwaliteit, eerlijk, waar aan hun woord, verhouding van het bijna 0 percententekort, en altijd enthousiast om mijn elke behoefte bij te staan. Ik wens dit ik Jason en zijn bedrijf jaren geleden had ontdekt.

—— Michael Dennis

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Onze die fabriek in Foshan-stad wordt gevestigd, is een belangrijke fabrikant die zich in het ontwerp specialiseren en de vervaardiging van vele types en de stijlen van aluminiumgevallen zoals hulpmiddelgevallen, kosmetische gevallen, schoonheidsgevallen, professionele samenstellingsgevallen, dragen gevallen, attache gevallen, aktentassen, opslaggevallen, CD/DVD-gevallen, barbecuegevallen, kanongevallen, horlogekasten, muzikale instrumentengevallen, vluchtgevallen, robotachtige materiaalgevallen, commerciële en industriële manifestatiegevallen, de gevallen van de pookspaander, medische apparatuurgevallen en originele stijlen van klant vereiste ontwerpergevallen. Als het met aluminium wordt gemaakt en het een geval is, kunnen wij het ontwerpen en vervaardigen, wat de vraag vereist.


  Onze producten hebben een uitstekende reputatie die wij hard hebben gewerkt om onder onze Noordamerikaanse, Europese, Japanse en Zuidoostaziatische cliënten te verdienen. Geleid door een manager met decennia van ontwerpervaring die, is ons R&D-team enthousiast en om kwalificeert om uw OEM orden van het aluminiumgeval te behandelen. De tijd van het steekproefkeerpunt is slechts drie dagen! Met een productievermogen van 3.000 eenheden per dag, zullen uw orden snel en met hoogste kwaliteitsprofessionalisme worden gedaan.

   

   

  Hier onder sommige foto's van onze fabriek.

   

  MSAC CO.,LTD

   

   

  Assemblagegevallen:

  MSAC CO.,LTDMSAC CO.,LTD

   

   

  Kwaliteit die controleren:

  MSAC CO.,LTDMSAC CO.,LTDMSAC CO.,LTD

   

   

  Opslaggeval:

  MSAC CO.,LTDMSAC CO.,LTD

   

  Ladingscontainer:

  MSAC CO.,LTD

   

 • OEM / ODM
 • R & D
Contactgegevens
MSAC CO.,LTD

Tel.: 86-757-85439533

Fax: 86-757-85439523

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)