Thuis

China MSAC CO.,LTD privacybeleid

Privacybeleid

Welke informatie verzamelen wij?

 

Wij verzamelen informatie van u wanneer u op onze plaats registreert, een orde plaatst of een vorm invult.

Wanneer het opdracht geven tot of het registreren op onze plaats, op passende wijze, kunt u worden gevraagd om uw naam, e-mailadres, postadres, telefoonaantal of creditcardinformatie in te gaan.

Google, als derde partijverkoper, gebruikt koekjes om advertenties op uw plaats te dienen. Het gebruik van Google van het PIJLTJEkoekje laat het toe om advertenties aan uw die gebruikers te dienen op hun bezoek aan uw plaatsen en andere plaatsen op Internet worden gebaseerd. De gebruikers kunnen van het gebruik van het PIJLTJEkoekje uitstappen door het de advertentie en de inhoudsbeleid van de netwerkprivacy van Google te bezoeken.

 

Wat gebruiken wij uw informatie voor?

Om het even welke informatie die wij uit u hebben bijeengezocht kan in één van de volgende manieren worden gebruikt:

  • Om uw ervaring (uw informatie helpt ons om beter aan uw individuele behoeften te antwoorden) te personaliseren
  • Om klantenservice (uw informatie helpt ons om effectiever aan uw klantenserviceverzoeken gevolg te geven en behoeften te steunen) te verbeteren
  • Aan procestransacties. Uw openbaar of privé informatie, hetzij zal niet verkocht worden, geruild, overgebracht, of gegeven aan een ander bedrijf om welke reden ook van om het even welke aard, zonder uw toestemming, buiten voor het uitdrukkelijke doel om het gekochte gevraagde product of de dienst te leveren.
  • Om periodieke e-mail te verzenden. E-mail richt u voorziet ordeverwerking, slechts zal gebruikt worden om u informatie en updates betreffende uw orde te verzenden.
  •  

Hoe beschermen wij uw informatie?

Wij leggen een verscheidenheid van veiligheidsmaatregelen ten uitvoer om de veiligheid van uw persoonlijke informatie te handhaven wanneer u een orde plaatst of ingaat, voorlegt of tot uw persoonlijke informatie toegang hebt.

 

Wij bieden het gebruik van een veilige server aan. Verstrekte allen gevoelige/kredietinlichtingen wordt overgebracht via de technologie van Secure Socket Layer (SSL) en dan wordt gecodeerd in onze leveranciers van de Betalingsgateway database slechts om door die toegankelijk gemachtigd met speciale toegangsrechten op dergelijke systemen, en worden vereist aan te zijn? houd de informatie vertrouwelijk.

 

Na een transactie, zal uw privé informatie (creditcards, sociale -fiscale nummers, financials, enz.) over dossier meer dan 60 dagen worden gehouden om toekomstige orden gemakkelijker te maken te verwerken.

 

Gebruiken wij koekjes?

Ja (de Koekjes zijn kleine dossiers die een plaats of zijn provideroverdrachten aan uw harde computers door uw Webbrowser (als u) toestaat die toelaten de plaatsen of de providerssystemen om uw browser te erkennen en drijven bepaalde informatie te vangen en te herinneren.

 

Onthullen wij om het even welke informatie aan buitenpartijen?

Wij verkopen niet, drijven, of anders overdracht aan buitenpartijen handel uw persoonlijk identificeerbare informatie. Dit omvat geen vertrouwde op derde partijen die ons bij het in werking stellen van onze website, het leiden van onze zaken, of het onderhouden van u helpen, mits die partijen overeenkomen om deze informatie vertrouwelijk te houden. Wij kunnen uw informatie ook vrijgeven wanneer wij geloven de versie aangewezen om aan de wet is te voldoen, ons plaatsbeleid af te dwingen, of van ons te beschermen of anderen, bezit, of veiligheid herstellen. Nochtans, kan de niet-persoonlijk identificeerbare bezoekerinformatie aan andere partijen voor marketing, reclame, of ander gebruik worden verstrekt.

 

Derde partijverbindingen

Nu en dan, bij onze discretie, kunnen wij de derde partijproducten of diensten op onze website omvatten of aanbieden. Deze derde partijplaatsen hebben afzonderlijk en onafhankelijk privacybeleid. Wij hebben daarom geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud en de activiteiten van deze verbonden plaatsen. Niettemin, willen wij de integriteit van onze plaats beschermen en met om het even welk instemmen terugkoppelen over deze plaatsen.

 

Online Privacy slechts Beleid

Dit online die privacybeleid is slechts op informatie door onze website wordt verzameld en niet op offline verzamelde informatie van toepassing.

 

Uw Toestemming

Door onze plaats te gebruiken, stemt u aan ons beleid van de websiteprivacy toe

 

Veranderingen in ons Privacybeleid

Als wij beslissen ons privacybeleid te veranderen, zullen wij die veranderingen op deze pagina posten.

 

Het contacteren van ons

Als er om het even welke vragen betreffende dit privacybeleid zijn kunt u ons contacteren gebruikend de hieronder informatie.

Lishan Industriezone, Zhongxin Rd., Danzao-Stad, Nanhai-Gebied, Foshan, China 528216

info@ms-aluminumcase.com

+86 159 2039 5657